Pomůžete vystřelit legendárního muzikanta do vesmíru? Autoři dokumentu oslovují fanoušky

Pomůžete vystřelit legendárního muzikanta do vesmíru? Autoři dokumentu oslovují fanoušky
| CinemArt
Fanoušci pomáhají. Před lety jim děkovali tvůrci dokumentu o Filipu Topolovi. Nedávno uspěl mladý režisér Josef Tuka s "prosíkem" o příspěvek na celovečerní debut Absence blízkosti (2017). Nyní žádají o podporu tvůrci snímku Nechte zpívat Mišíka (2017) a už 22 dní před koncem hithitové kampaně mohou být spokojeni. Kampaň nicméně běží dál a každý následující příspěvek je vítán.
Vladimír Mišík
| CinemArt
Režisérka Jitka Němcová k poselství snímku Nechte zpívat Mišíka říká: "Mišíkovo téma je o hledání, lidí, věcí, hudby, poezie a v neposlední řadě amerického otce, hledání událostí, které prošly jeho životem, jestli se naplnil osud člověka, který je obdařen talentem a nadáním a jestli svůj talent nerozmělnil ani nepromrhal. Chceme zjistit, proč ho nikdy muzikanti neopustili, i když zůstal sám, vždy se mu podařilo postavit novou a lepší kapelu, proč ho spoluhráči nosili na jeviště, když byl dva roky na vozíku, jaké to je kouzlo a charisma, které má…. Budeme vyprávět klasický příběh o rebelovi a rockerovi, který je srozumitelný a velmi čitelný pro všechny generace."

Upoutávka:

Vladimír Mišík, Adam Mišík
Nechte zpívat Mišíka se odehrává převážně na planetce Mišík, která má v průměru pět kilometrů, nachází se na samém okraji sluneční soustavy a pojmenovali jí astronomové z hvězdárny na Kleti. Jméno Mišík pro planetku číslo 18456 schválila Mezinárodní astronomická unie v roce 1995. Příspěvkem v hithitové sbírce můžete finální verzi dokumentu o Mišíkovi vystřelil ještě výš.
Vladimír Mišík, Adam Mišík
| CinemArt