Hrdinové animáku Zpívej na charakterových plakátech a nových portrétech

Hrdinové animáku Zpívej na charakterových plakátech a nových portrétech
Kromě nich ale studia Universal Pictures a Illumination vydala i sérii obrázkových portrétů, na kterých se s hlavními hrdiny nechali zvěčnit jejich slavní herečtí kolegové z masa a kostí, jež jim na plátně propůjčí své hlasy.
Zpívej
Zpívej
Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon (Matthew McConaughey) má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. Možná že by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem, dlouho před jejím zahájením, vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho (Taron Egerton) má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita (Reese Witherspoon) je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu. Hlasově dokonalá slonice Mína (Tori Kelly) ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek a dikobrazí rockerka Ash (Scarlett Johansson) se snaží prorazit sólo a zbavit se svého arogantního přítele.
Zpívej
Producent Chris Meledandri, v jehož hlavě se zrodili geniální Mimoni, a režisér Garth Jennings se shodují, že tenhle příběh vznikl i díky jejich posedlosti hudbou. Film je napěchovaný muzikou, zazní v něm přes šedesát hitů, včetně těch, které právě teď okupují přední místa všemožných hitparád.
Kompletní sérii plakátů a portrétů k animáku Zpívej najdete v galerii článku.