Zdá se, že Hillary Clintonová to má sečtené. Donalda Trumpa podpořil Chuck Norris.

Zdá se, že Hillary Clintonová to má sečtené. Donalda Trumpa podpořil Chuck Norris.
Polarizace hvězd by mohla svádět k pochybám, jak to celé vlastně nakonec dopadne. Už je ale rozhodnuto. Vyhraje Donald Trump. Veřejně se mu totiž dostalo podpory od celebrity, která určuje, kterým směrem půjdou ručičky vašich hodinek, muže, který nikdy nezískal Oscara, protože své role nehraje, on je myslí vážně, chlapa, který vykouří svoji elektronickou cigaretu až do konce. Ano, mluvíme tady o legendě akčních filmů jménem Chuck Norris.
zda-se-ze-hillary-clintonova-to-ma-sectene-donalda-trumpa-podporil-chuck-norris-4
Stanice FoxNews citovala Norrisův vzkaz voličům, kde herec říká, že „lidé s negativním pohledem na Trumpa budou příjemně překvapeni“. Nevíme, co tím přesně myslí (možná jak nedostatečný byl onen negativní pohled), každopádně pro Trumpa je to zářez do pažby, který se počítá. Zatímco vtipy na adresu Chucka Norrise jsou stále vtipné, představa, že světu vládne Trump, je něco, na co nebude stačit ani Walker, Texas Ranger a jeho obě hemisféry, při čemž každá z nich je větší než ta druhá.
zda-se-ze-hillary-clintonova-to-ma-sectene-donalda-trumpa-podporil-chuck-norris
Nechme se překvapit. Třeba po nějaké době Trumpova funkčního období ty výbuchy atomových bomb přežijeme. V galerii článku najdete více Chucka.