Televizních verzí filmových hitů není nikdy dost, nově přichází ke slovu Nepřítel státu

Televizních verzí filmových hitů není nikdy dost, nově přichází ke slovu Nepřítel státu
Jerry Bruckheimer je zkušený filmový i televizní producent (mimo jiné jsme pod jeho taktovkou v televizi viděli všechny ty CSI seriály). V roce 1998 přivedl Bruckheimer do kin úspěšný thriller Nepřítel státu, v němž se Will Smith stává lovnou zvěří pro podezření, že má u sebe záznam politické vraždy. Za pomoci těch nejmodernějších technologií ho nahánějí agenti NSA a jediný, kdo mu může pomoci, je bývalý agent v podání Genea Hackmana.

Trailer na Nepřítele státu (1998):

Nepřítel státu
Původní film natočil Tony Scott a šlo o jeden z jeho nejlepších kousků. Seriálová verze, kterou momentálně připravuje sám Bruckheimer, nicméně nebude celovečerák remakovat (jak je zvykem), ale na něj navazovat. Děj se bude odehrávat dvacet let po událostech, kdy musel Smith doslova sprintovat o svůj život. Novým hrdinou (respektive mužem na útěku) bude agent NSA obviněný z úniku tajných dokumentů. Věřit mu bude akorát idealistická právnička, která se spojí se zkušeným agentem FBI, aby hrdinu očistili, společně zastavili globální spiknutí a samozřejmě vše ve zdraví přežili.
Scénář píše Morgan Foehl, který dvakrát neoslnil Hackerem Michaela Manna. Zda se v seriálu ukáže někdo z původních herců zatím nevíme.