Deadpool 2 přišel po tvůrčích neshodách o režiséra

Deadpool 2 přišel po tvůrčích neshodách o režiséra
Bohužel nakonec u dvojku režisér Tim Miller nebude. Stojí za tím obvyklá fráze "tvůrčí neshody", překvapivě ale vlny nedělalo studio, ale představitel Deadpoola Ryan Reynolds. Miller se podle nepotvrzených zpráv neshodl s Reynoldsem, který je současně producentem filmu, na pojetí filmu (Miller chtěl dvojku více stylizovat, pro Reynoldse jsou klíčové sprosté hlášky). Podobně prý pánové narazili v případě obsazení role Cablea, do které chtěl Miller Kylea Chandlera, ale s tím Reynolds nesouhlasil a postavilo se za něj i studio. Miller tak nakonec usoudil, že pokračování raději točit nebude.
Nicméně to vypadá, že se všichni rozešli takzvaně v dobrém, neboť Miller rovnou od studia dostal jiný projekt a to adaptaci sci-fi románu Daniela Suareze Influx. V něm hlavní hrdina Jon Grady udělá zlomový technologický objev a tím na sebe upoutá pozornost tajemné organizace, která disponuje vyspělejší technikou a nechce, aby šel vývoj až moc rychle kupředu. Grady je proto unesen a zavřen do supermoderního vězení. Otázkou je nejen to, zda se mu povede utéct, ale i co v případě úspěšného útěku bude následovat.
Ale zpátky k Deadpoolovi 2. Snímek by měl dorazit do kin v roce 2018. Doufejme, že odchod režiséra nebude znamenat velké zdržení.