Bude v novém Batmanovi hrát Robina žena?

Bude v novém Batmanovi hrát Robina žena?
Robin je klasická postava komiksů DC Comics, která se zapsala u fanoušků jako sidekick Batmana. Většinu času šlo o muže, v pár dílech se ho ale zastala žena. Informace, že bychom se tentokrát dočkali ženské verze Robina, není úplně nová. Spekulace vířila internetem již dva roky zpátky, když jeden z komparsistů Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti médiím sdělil, že Batmanova parťáka Robina bude tentokrát hrát žena. Tehdy byla s postavou spojována Jena Malone, která z kinosestřihu vypadla (což teorie ještě podpořilo). Dnes víme, že Malone budoucího Robina nezískala (v Batman v Superman hraje postavu, která v komiksech žádnou zásadní roli nesehrála a rozhodně nikdy nebyla Batmanovým parťákem v boji),
Proč se spekulace o ženském Robinovi vrátila do oběhu? Paradoxně díky vtipu. V rámci propagace thrilleru Zúčtování, který nyní běží v kinech, zaskočili na kus řeči do MTV Ben Affleck a Anna Kendrick a udělali skeč o tom, že Kendrick začne během rozhovoru lobovat za roli Robina. Viz video.
I když šlo o pouhý vtípek, fanoušci se představy, že by Kendrick hrála Robina, chytli a začali za myšlenku nadšeně bojovat. Když se na to Kendrick později zeptali novináři na premiéře Zúčtování, herečka se smíchem uvedla: "Je to zajímavé. Udělali jsme skeč pro MTV a víc jsme nemohli dát najevo, že jde o vtip. Ale proč ne, myslím, že je cool, že to lidé vzali i trochu vážně."
Kendrick dle reakce vyložený zájem o roli nemá, minimálně ale rozjela zajímavou diskuzi na téma "Chceme ženského Robina?". Podle všeho chceme. Uvidíme, jak na to zareaguje studio a zda Kendrick skutečně s nabídkou osloví. Pokud by se naopak drželo "mužské klasiky", i tady už se rýsuje kandidát. Jednadvacetiletý Ryan Potter, který namluvil Hira z Velké šestky, ale jinak zatím nic víc v Hollywoodu nedokázal, by o roli Robina hodně stál. Natočil dokonce akční scénu, kterou chce oslovit Afflecka (nezapomínejme, že Batmana nejen hraje, ale sólovku bude i režírovat).
Tak co myslíte, má mít nový Robin (obrazně řečeno) kalhoty nebo sukni?
Obrázek článku