Poznáte adaptace literárních děl? SOUTĚŽTE o unikátní ceny se Sirotčincem slečny Peregrinové pro podivné děti

Poznáte adaptace literárních děl? SOUTĚŽTE o unikátní ceny se Sirotčincem slečny Peregrinové pro podivné děti
Pět z vás se může těšit na uměleckou knihu k filmu...
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Oficiální text distributora: Dědečkova podivná smrt přiměje Jakea (Asa Butterfield) vyrazit na velmi neobvyklou, dobrodružnou výpravu. Pomocí stop a nápověd, které nalezl v jeho pozůstalosti, objeví na odlehlém koutě jednoho téměř opuštěného ostrova velice zvláštní dům, Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. A i když se Jakeovi na první pohled zdá opuštěný, není tomu tak. Brzy se setká nejen se slečnou Peregrinovou (Eva Green), ale i s jejími mladými chráněnci. Jejich izolace není jen v místě, ale i v zacykleném čase. Skrývají se před ostatním světem kvůli svým zvláštním a neuvěřitelným schopnostem, protože by byli ostatními považováni za zrůdy. Skrývají se ale také před strašlivými netvory, kteří se chtějí zmocnit právě těchto jejich zvláštností. Noví přátelé Jakeovi pomůžou poznat jeho vlastní výjimečnost. A právě ta může všechny obyvatele sirotčince zachránit.
Tim Burton, Eva Green
Chcete vyhrát jeden z pěti tématických balíčků cen k filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti? Prověřte své znalosti v naší nové hře "Poznáte filmové adaptace literárních děl?".
Poznáte filmové adaptace literárních děl?
Pět z vás, kteří ve hře na první pokus získají nejvíce bodů, se může těšit na následující ceny - kniha The Art of Miss Peregrine´s Home for Peculiar Children, audiokniha v češtině od vydavatelství OneHotBook, diář a taška s motivem filmu. Bodování uzavřeme v pondělí 3. října ve 12:00.
poznate-filmove-adaptace-literarnich-del-soutez-o-unikatni-ceny-se-sirotcincem-slecny-peregrinove-pro-podivne-deti
Pět z vás se může těšit na uměleckou knihu k filmu...