Equalizer 2: Kdy se vrátí do kin mstitel z hobby domu?

Equalizer 2: Kdy se vrátí do kin mstitel z hobby domu?
Equalizer | Sony
Na co se můžeme v případě Equalizera 2 těšit? Přirozeně se vrátí v hlavní roli Denzel Washington, o tom snad nikdo ani nepochyboval (od začátku byl Equalizer koncipován jako projekt, který by herci mohl dát zaslouženou dlouholetou sérii). U projektu dále zůstali i režisér Antoine Fuqua a scenárista Richard Wenk. Snímek je již v post-produkci a pokud vše půjde dobře, dorazí do kin v druhé polovině letošního roku. U nás by se tak mělo stát 16. srpna.
O ději zatím nic konkrétního nevíme a stejně tak studio neuvedlo, kdo si zahraje hlavního záporáka. Pokud se ale podíváme na obsazení dvojky, nabízí se dvě jména - Bill Pullman a Pedro Pascal. Můžete začít tipovat.
Na konec připomínáme oficiální synopsi prvního dílu: Ve snímku The Equalizer představuje Denzel Washington bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky McCalla, který předstíral svou smrt, aby mohl začít žít poklidný život v Bostonu. Když kvůli záchraně života mladé dívky Teri musí svůj dobrovolný odpočinek ukončit, ocitá se tváří v tvář extrémně násilným ruským gangsterům. Během tohoto zúčtování se v McCallovi znovu probudí touha po konání spravedlnosti. Pokud se tedy ocitnete v nesnázích s mizivou šancí na záchranu, a nemáte se na koho obrátit, McCall vám pomůže. Je tím jediným, kdo dokáže vaše problémy vyřešit jednou provždy. Je to Equalizer.
equalizer-2-kdy-se-vrati-do-kin-mstitel-z-hobby-domu
Pedro Pascal