Začne se nový díl série Šílený Max natáčet na konci letošního roku?

Začne se nový díl série Šílený Max natáčet na konci letošního roku?
A tím překvapení nekončí. Podle zmíněného magazínu nás čeká prequel. Konkrétně Herald Sun uvedl následující: "Prequel k Šílený Max: Zběsilá cesta s Tomem Hardym bude natáčen v australském městě Broken Hill a jeho okolí... natáčení by mohlo začít již na konci letošního roku. Scénář se zaměří na minulost Furiosy, kterou hraje oscarová herečka Charlize Theron."
O tom, že by se Furiosa mohla dočkat vlastního filmu, už se nějakou dobu spekulovalo. Sama Theron se ale dvakrát zpátky na plac nehrnula (osmiměsíční natáčení Zběsilé cesty v poušti bylo opravdu vyčerpávající). Pokud má ale Herald Sun věrohodný zdroj, pak zřejmě studio přitlačilo na všech frontách. Ostatně, doba přeje sequelům a pokud někdy dojit svět Šíleného Maxe, je to jednoznačně nyní, kdy se čtyřka pořád těší ohromnému zájmu. Nemluvě o tom, že se málokdy podaří natočit drahý akčňák, který nejenže vydělá, ale dojde si i pro Oscary (Zběsilá cesta jich urvala 6!).
Bohužel to současně znamená, že se v nejbližší době nedočkáme přímého pokračování a v prequelu se podle všeho se samotným Maxem nesetkáme.
Obrázek článku