KINOBOX zve na projekci posledního filmu Jana Němce, Vlka z Královských Vinohrad

KINOBOX zve na projekci posledního filmu Jana Němce, Vlka z Královských Vinohrad
Paradoxně šlo o jeho nejsledovanější a nejdůležitější životní dílo. Nyní kina promítají to poslední filmové, životopisnou hříčku Vlk z Královských Vinohrad (2016), kde si Jana Němce zahrál Jiří Mádl a komentář doplnil Karel Roden. Kinobox vás zve na projekci tohoto autorova rozloučení, které proběhne v nejmodernějším pražském kině Premiere Cinemas v úterý 20. září od 19:00.

Trailer:

Jan Němec
Němec byl nekompromisní rebel, svérázný autor, milovník veteránů a žen. Dílem egoista a další částí člověk, který si dokázal sám ze sebe udělat legraci. V 79 letech téměř dokončil svůj epitaf. A kdo si myslí, že v něm naříká na osud a dějiny (emigroval do USA, živil se natáčením svateb a po 89. roce měl potíže se sháněním peněz, což přetavil v přednost svých dosti svérázných děl), měl by se jít přesvědčit do hostivařského kina.
Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Jiří Mádl
Jiří Mádl jako Jan Němec, který se v USA setkal s Ivanou Trumpovou. Tu hraje Markéta Janoušková. | Artcam Films
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.