Ben-Hur bude závodit na život a na smrt v remaku oscarové klasiky. KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU

Ben-Hur bude závodit na život a na smrt v remaku oscarové klasiky. KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU
Ben-Hur
První film o Ben Hurovi vznikl již roku 1907 a zajímavostí je, že knižní předlohu a zároveň 50 miliónový bestseller napsal Lew Wallace, který během Americké občanské války vedl oddíl indiánských bojovníků.
Nejproslulejší zpracování příběhu o židovském muži Ben Hurovi, který je nevlastním bratrem-vysoce postaveným příslušníkem římské armády odveden na galeje, vznikl v roce 1959. Ben Hur Williama Wylera má přes tři a půl hodiny, může se pochlubit megalomanskou výpravou, legendárním závodem čtyřspřeží a hereckou hvězdou Charltonem Hestonem.
V novém zpracování Ben-Hur, na které vás zveme, ztvárnil hlavní roli Jack Huston (Mr. Nice, Špinavý trik). Jeho rádce si zahrál oscarový Morgan Freeman. Tvůrci remaku se dle zveřejněných upoutávek zaměřili na mladé publikum a do natáčení vložili velmi slušnou sumu - 100 miliónů dolarů.
Jack Huston, Morgan Freeman
Chcete se vydat na KINOBOX PŘEDPREMIÉRU Ben-Hura do nejmodernějšího kina v Praze? Projekce se uskuteční v úterý 23. srpna od 19:00 v hostivařském PREMIERE CINEMAS. Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde. Snímek do českých kin uvádí společnost Forum Film CZ.

Trailer Ben-Hura:

Jack Huston
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.