Ve Warner Bros. začali znovu pracovat na Muži z oceli 2

Ve Warner Bros. začali znovu pracovat na Muži z oceli 2
U Warnerů si ale zřejmě konečně uvědomili, že by neměli sólovou dráhu červené pláštěnky pověst na hřebík kvůli týmovkám a tak by mělo přijít pokračování. Podle magazínu The Wrap, který zprávu přinesl, má mít prý Muž z oceli 2 top prioritu, pokud jde o nadcházející projekty DC Extended Universe. Což je velmi zvláštní otočení a není jasné, co za rozhodnutím stojí.
Obrázek článku
Dost možná se studio zaleklo toho, že i Sebevražedný oddíl - ač v kinech slušně vydělávající - v zámořských recenzích nezaválel. Jistě, o kritiky tu jde až na posledním místě. Jenže diváci je čtou. A Muž z oceli je jediný z momentální DC vlny, který si nevedl úplně tragicky. Může to být důvod? Možná. Nebo si producenti (správně) spočítali, že podobná kultovní postava potřebuje i vlastní sérii a ne jen paběrkovat po boku ostatních hrdinů.
Top priorita zní hezky, otázkou ale je, kdy chce studio reálně Muže z oceli 2 natáčet a jak zapadne do kánonu. Line-up pro následující roky je následující:
ve-warner-bros-zacali-znovu-pracovat-na-muzi-z-oceli-2
Wonder Woman – 1. června 2017
Justice League – 16. listopadu 2017
The Flash - 15. března 2018
Aquaman – 26. července 2018
A do toho se ještě někam musí vejít sólovka Batmana v režii Bena Afflecka.
Klíčový bude i správný režisér. Studio pravděpodobně nevsadí znovu na Zacka Snydera, jehož BvS nadělal víc škody než užitku. Svého času byl s projektem spojován George Miller, režisér fantastického Šíleného Maxe. To ale nejspíš v tuhle chvíli neplatí. Na druhou stranu by šlo o sympatické "uzavření kruhu". Právě on měl totiž v roce 2007 režírovat Justice League.
Muž z oceli 2 je každopádně podle všeho zpátky ve výrobě. Těšíte se?
Obrázek článku