Dunkirk: Teaser trailer na válečnou novinku Christophera Nolana je online!

Dunkirk: Teaser trailer na válečnou novinku Christophera Nolana je online!
Nolan tak poprvé nebude mít výhodu překvapení. Všechny jeho předchozí filmy mohly přijít s nějakým nečekaným zvratem (a většinou také přišly), zatímco Dunkirk má vše víceméně nalajnované historickými událostmi.
I když tak dějově možná půjde o něco chudšího Nolana, vizuálně strádat nebudeme. Nolan tradičně hodlá využívat počítačové triky v minimální míře, ve filmu tak například uvidíme skutečné křižníky (žádné CGI napodobeniny). Kolují i zvěsti, že štáb zakoupil za pět milionů dolarů historickou stíhačku z druhé světové války, na kterou napřed navěsili IMAX kamery a pořídili s ní několik leteckých záběrů a poté s ní cíleně havarovali. Může to znít (vzhledem k pořizovací částce) celkem šíleně, ale Nolan má pro podobné kousky slabost. Nezapomínejme, že v Temném rytíři skutečně fyzicky převrátil celý kamion a v Temný rytíř povstal zase nechal kaskadéry viset na maketě rozlomeného letadla, přičemž dekoraci neslo skutečné letící letadlo.
Nyní tu konečně máme první teaser trailer na Dunkirk:
Dunkerk
Do herecké sestavy Nolan ulovil staré známé Toma Hardyho a Cilliana Murphyho, dále hrají Mark Rylance, Kenneth Branagh a James D'Arcy.
Dunkirk zatím nemá oficiální plakát, níže si ale můžete prohlédnout dva fanouškovské, kterými by se studio klidně mohlo nechat inspirovat.
dunkirk-teaser-trailer-na-valecnou-novinku-christophera-nolana-unikl-online
dunkirk-teaser-trailer-na-valecnou-novinku-christophera-nolana-unikl-online-1
Česká premiéra Dunkirku je předem stanovena na 20. července 2017.