Hráči se smrtí začnou znovu zkoumat posmrtný život v srpnu příštího roku

Hráči se smrtí začnou znovu zkoumat posmrtný život v srpnu příštího roku
| Columbia TriStar
Původní film z roku 1990 režíroval Joel Schumacher a v hlavních rolích mladých zvědavých mediků se představili Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Oliver Platt, Kevin Bacon a William Baldwin. Popis děje byl následující:
Student medicíny na chicagské universitě Nelson Wright se podrobí odvážnému pokusu. Přivede se do stavu klinické smrti, aby zjistil, zda existuje něco jako posmrtný život. Na pokusu s ním spolupracují jeho přátelé, výzkumnice Rachel, student David, notorický sukničkář Joe a kronikář Randy. Nelsonovi se po úspěšném pokusu, který má za následek noční můry, zbystří smysly. Ostatní následují jeho příkladu. Klinická smrt v nich vyvolává dávné vzpomínky a viny a nutí je korigovat vlastní život i za cenu jeho ohrožení.
Režisérem nového zpracování je Niels Arden Oplev a v hlavních rolích se představí Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton a Kiersey Clemons. Kiefer Sutherland se jako jediný vrací z původního obsazení, zatím ale nevíme, zda ve stejné roli. Autorem scénáře je Ben Ripley (Zdrojový kód).