Woody Allen opět shromažďuje hvězdná jména, nový film začne natáčet na podzim

Woody Allen opět shromažďuje hvězdná jména, nový film začne natáčet na podzim
Woody Allen během natáčení. | Sony
Justin Timberlake
Justin Timberlake
V hlavních rolích Allenovy novinky se představí James Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake a Kate Winslet. Bližší informace drží slavný režisér jako již tradičně pod pokličkou. Víme jen to, že kromě režie se Allen ujme i produkce spolu s lety ověřenými kolegy Letty Aronson a Edwardem Walsonem.
Zatím poslední Allenův snímek Café Society měl premiéru na letošním festivalu v Cannes a včera zakončoval 51. ročník festivalu v Karlových Varech. Premiéra v kinech jej teprve čeká (u nás je stanovena na 22. září) a poprvé bude s distribucí pomáhat společnost Amazon. Ta získala výhradní práva, která zajišťují promítání Café Society po premiéře na Amazon Prime pro zaregistované členy v sekci Prime Video.
Antonio Banderas, Woody Allen, Naomi Watts
Woody Allen během natáčení. | Sony
Tím ale Allenova spolupráce s Amazonem nekončí. Kromě výše zmíněné novinky natočil Allen i svůj první televizní seriál. Zatím nepojmenovaný pořad má šest dílů a Woody Allen k němu napsal i scénář. V jednotlivých rolích se představí Woody Allen, Miley Cyrus a Elaine May. Premiéra proběhne exkluzivně na Amazon Prime Video na konci letošního roku.