Picard, Xavier a nyní country zpěvák Pat - Patrick Stewart neustále překvapuje!

Picard, Xavier a nyní country zpěvák Pat - Patrick Stewart neustále překvapuje!
Ne, nejde o film, i když to tak možná asi vypadá. Pat je skutečně country zpěvák, který vám chce v následující reklamě prodat své největší hity.
Patrick Stewart
Video s Patem je... prostě něco neskutečného. Nedá se to moc dobře popsat (formálně je to něco mezi "největší klišé westernového žánru" a hudebními videoklipy Davida Hasselhoffa), zato se to dá dokonale vyjádřit obrázkem.
Obrázek článku
A teď už k tomu, o co ve skutečnosti jde. Pat má své oficiální stránky, kde je nabídka všech jeho CD. Objednat ale nejdou (minimálně ne ty fyzické, zdá se ale, že online album o pěti písních dostupné bude). Stewart se každopádně na dráhu country hvězdy nevydává. Jeho údajná hudební kariéra je jen virálem, který má pomoci organizaci International Rescue Committee.
Stewart si každopádně postavu zpěváka Pata ve velkém užívá a skoro mi proto přijde škoda, že už ho pravděpodobně nikdy znovu neuvidíme.
Možná si říkáte "od začátku mi bylo jasné, že by se podobný herec nestal country zpěvákem". Tak pozor, Jack Bauer by vás mohl hodně překvapit...
Kiefer Sutherland
... a ne, tohle už žádný "blafák" není. Kiefer Sutherland skutečně album připravuje, ponese název Down in a Hole a vyjít by mělo letos v létě.