Ledové království čeká několik LEGO kraťasů a série knih

Ledové království čeká několik LEGO kraťasů a série knih
Vše odstartuje již v červenci a diváci budou sledovat Annu, Elsu, Olafa, Kristoffa a Svena na jejich dobrodružné cestě za obnovením polární záře. K dispozici je i několik prvních obrázků.
ledove-kralovstvi-ceka-nekolik-lego-kratasu-a-serie-knih-2
„Přírodní a kulturní fenomén se setkají v úplně novém příběhu Frozen Northern Lights,“ uvedl Andrew Sugerman, viceprezident Disney Publishing. „Máme radost, že se můžeme o nové dobrodružství podělit a nabídnout fanouškům nové příležitosti, jak být v kontaktu s jejich oblíbenými hrdiny díky knihám, digitálním hrám a aktivitám.“
První příběh s názvem Frozen Northern Lights: Journey to the Lights vyjde v deluxe vydání v červenci a následovat ho bude kolekce knih se všemi hlavními postavami a jednou novou - trolíkem jménem Little Rock. Celý příběh pak zfilmuje LEGO Group do čtyř krátkých animovaných snímků, které bude Disney Channel vysílat najednou letos na podzim. Diváci se mohou těšit na unikátní stylovou animaci a úžasný LEGO humor. Hlasy postavičkám samozřejmě propůjčí původní herecké obsazení v čele s Idinou Menzel.
ledove-kralovstvi-ceka-nekolik-lego-kratasu-a-serie-knih-1
ledove-kralovstvi-ceka-nekolik-lego-kratasu-a-serie-knih
Zábava inspirovaná novým příběhem čeká i na návštěvníky webových stránek snímku Ledové královstí. Bližší informace si mohou milovníci Frozen prohlédnout právě tam. Samozřejmostí je prý i nový účet na Instagramu.
Ledové království spatřilo světlo světa v roce 2013 a rázem se stalo nejvýdělečnějším animovaným snímkem na světě se ziskem 1.027 miliardy dolarů. Navíc si tvůrci došli pro dva Oscary, Zlatý glóbus, cenu BAFTA, cenu PGA, pět cen Annie a dvě Grammy. Na rok 2018 je v plánu muzikál na Broadwayi.