K Rychle a zběsile 8 se připojila další oscarová herečka

K Rychle a zběsile 8 se připojila další oscarová herečka
A nebude jedinou držitelkou zlatého plešouna v sedmém pokračování. V polovině loňského roku projevila zájem o roli v sérii "královna" Helen Mirren s tím, že je ohromná fanynka řízení a Vina Diesela, takže de facto tvůrce vyzvala, aby ji obsadili. Když se Diesela ptali novináři, zda by jí ve filmu chtěl, odpověděl "Samozřejmě, že ano! Kdo by ji nechtěl? Je to přece Helen."
k-rychle-a-zbesile-8-se-pripojila-dalsi-oscarova-herecka
Lobing se vyplatil, protože se nyní Mirren oficiálně k týmu Rychle a zběsile 8 připojila! Zatím nevíme, jakou bude mít roli, hodně ale prosila tvůrčí tým, aby si ve filmu mohla sednout za volantem. Což by snad neměl být problém.
Pro Mirren to nebude poprvé, co si odskočí do "odlehčenějšího" akčního žánru. Pár let zpátky se herečka podílela na akčně-komediální sérii Red a natáčení si dle svých slov ohromně užívala. Ano, na Oscara to možná nebylo, ale kdo by odolal Helen Mirren, která se chová jako badass?
Rychle a zběsile 8 vstoupí do českých kin 13. dubna 2017. Vrací se všechny důležité postavy z předchozích dílů, režíruje F. Gary Gray .
Obrázek článku