Startuje letní kino MeetFactory. Promítat bude na přání diváků (SOUTĚŽ)

Startuje letní kino MeetFactory. Promítat bude na přání diváků (SOUTĚŽ)
Projekce v industriálním prostředí smíchovského centra současného umění odstartují 1. června a poběží každou středu až do pozdního září. Spoludramaturgy se přitom mohou stát sami návštěvníci, kteří si každý měsíc v hlasování přes facebookové stránky budou moci vybrat z 10 tematicky laděných filmů.
Během čtyř měsíců, které budou cestou zpátky v čase, nabídne letní kino MeetFactory filmy, za nimiž stojí zásadní jména světové kinematografie a které ustály test času. Vedle prázdninově odlehčených filmů a diváckých hitů tak nebudou chybět ani artově laděné snímky pro fajnšmekry.
Letní kino MeetFactory nabízí v unikátním industriálním prostředí bývalé smíchovské továrny místa pro až 120 návštěvníků, kteří si mohou sledování svého oblíbeného filmu užít vleže, vsedě, na lehátkách, židlích nebo v karavanu.
Uvidíte v letním kině MeetFactory - část 1
Chcete vyrazit do letňáku zdarma? Jste zvědaví, z jakých filmů bude vybrán adept na první červnovou projekci? Otevřete si naši novou redakční hru a prokažte své znalosti. Čtyři z vás, kteří na první pokus získají nejvíce bodů, obdrží lístek na první červnovou projekci v letním kině MeetFactory. Bodování uzavřeme v pondělí 30. května ve 12:00.
startuje-letni-kino-meetfactory-promitat-bude-na-prani-divaku-soutez-1