KINOBOX na HororKempu aneb Na tohle léto nezapomeneme (SOUTĚŽ)

KINOBOX na HororKempu aneb Na tohle léto nezapomeneme (SOUTĚŽ)
Promítat se bude i Zemanův Čarodějův učeň.
Proběhne ve dnech 24. a 25. června v rekreačním středisku Borek, Lázních Bělohrad a Hořicích a my se na něj spolu s dalšími fanoušky žánru vydáme. Soutěžte a vyhrajte jeden z 8 hororpasů na tuhle nezapomenutelnou akci!
V zajetí démonů 2
V zajetí démonů 2
Něco podobného chatky, které se nacházejí v malebném jičínském kraji, ještě nezažily. Od pátku do sobotní noci/nedělního rána bude na několika místech, která propojí kyvadlová doprava, probíhat první ročník HororKempu. Těšit se můžete na několik kinosálů, letňák (projekce Noci oživlých mrtvol), účast zajímavých hostů (baleťák Harapes představí hororovou pohádku Panna a netvor, režisér Sádek uvede Polednici...) a průřez několika dekádami hororového žánru. Festival zahájí v pátek 24. června ve 22:00 novinka V zajetí démonů 2 (2016). Kompletní program najdete zde
kinobox-na-hororkempu-aneb-na-tohle-leto-nezapomeneme-soutez-1
Pavel Soukup představí krátký studentský film Lesapán.
KINOBOX.CZ bude mít na festivalu v boreckém areálu vlastní pokoj - Kinobox room pro 12 osob. Ve spolupráci s organizátory HororKempu přinášíme soutěž o 8 hororpasů, jejichž součástí je ubytování, vstup na filmové projekce a koncerty, potravinový balíček, energy drink, jedna snídaně, oběd. Prozatím se na akci přihlásilo přes 150 osob, takže můžete očekávat solidní slezinu hororových fanoušků.
Filmy HororKempu
Chcete vyrazit na první HororKemp zdarma? Zajímá vás, jaké filmy se zde budou promítat? Prověřte své znalosti v naší hře "Filmy HororKempu". Osm z vás, kteří na první pokus získá nejvíce bodů, obdrží hororpas. Bodování uzavřeme ve středu 15. června v 17:00. Prosíme, aby soutěžili jen vážní zájemci o účast na festivalu.
kinobox-na-hororkempu-aneb-na-tohle-leto-nezapomeneme-soutez-2
Živý orchestr zahraje nesmrtelné, strach nahánějící melodie.