Novou Mumii posílí Dr. Jekyll a pan Hyde v podání Russella Crowea

Novou Mumii posílí Dr. Jekyll a pan Hyde v podání Russella Crowea
Zajímavé herecké obsazení v čele s Tomem Cruisem, Annabelle Wallis, Sofií Boutellou, Jakem Johnsonem a Courtneym B. Vancem nově rozšířil Russell Crowe.
Snímek v režii Alexe Kurtzmana bude úvodem k celé filmové sérii o slavných příšerách. Po Mumii do kin v nových hávech zavítají i Vlkodlak, Neviditelný muž, Frankensteinova nevěsta a Van Helsing (V jednání na hlavní role pro Neviditelného muže a Frankensteinovu nevěstu jsou Johnny Depp a Angelina Jolie!).
novou-mumii-posili-dr-jekyll-a-pan-hyde-v-podani-russella-crowea
A právě osoba Kurtzamana byla klíčovou pro Russellovo přijetí role. Díky němu se Crowe rozhodl, že se k snímku připojí a ujme se role doktora Jekylla. Zaujalo ho totiž režisérovo pojetí snímku a jeho celková představa.
"Jak všechno zasadili do současného moderního světa, jak to vše vystavělili a jak úžasně propojili všechny postavy i jejich příběhy, to je naprosto fantastické," uvedl Crowe a trošku tím naťukl i proslýchanou týmovku, která by měla svést všechny příšery na jedno plátno...
tom-cruise-a-annabelle-wallis-v-ulicich-londyna-aneb-prvni-pohled-na-reboot-mumie
Mumie zamíří do kin 8. června 2017 a studio Universal Pictures konečně vydalo i oficiální zápletku:
Starověká královna měla být bezpečně pohřbena v kryptě hluboko pod tunami písku v zapomenuté části pouště. Nyní byla probuzena a její bolest a pocit zrady, že byla nespravedlivě připravena o svůj osud přerůstá v touhu po pomstě, která rostla po tisíciletí a stává se hrozbou pro lidstvo.
Skrze písky Středního východu, přes labyrinty londýnského podzemí přináši Mumie údiv i strach vedoucí nás do nového světa Bohů a příšer.