SOUTĚŽTE o lístky na dokument Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa

SOUTĚŽTE o lístky na dokument Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
Oficiální text distributora: Film vypráví o tajemství Divadla Sklep, jeho historii a současnosti a postupně zkoumá principy jeho obdivuhodně dlouholeté existence a soudržnosti. V postupném odkrývání toho, kdo jsou lidé ze Sklepa, co to je Sklep a jaký je jeho příběh, zjistíme, že má své tajemné mysterium, které může být klíčem k záchraně současného zdivočelého světa zmítaného krizí a chaosem. Film je z části „paradokument" složený z autentických výpovědí, situací skutečných i hraných, divadelních scének, vědeckých experimentů a animací.
Divadlo Sklep je atraktivní téma pro mnoho lidí. Sklepem si prošla řada významných osobností, herců, muzikantů a režisérů, kteří fungují v uměleckém a mediálním světě jako úspěšní a oblíbení solitéři. Mnoho lidí netuší, co je to divadlo Sklep, ale dokáže vyjmenovat herce nebo režiséry, kteří jsou s tímto divadlem neodmyslitelně spjati. V tomto filmu se tak dozví nové souvislosti.
Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
Máte rádi Divadlo Sklep? Sjíždíte sklepácké scénky, Českou sodu a další filmy-televizní pořady, jejichž autoři vzešli ze Sklepa? Neviděli jste ještě Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa (2016)? Ve spolupráci s distributorem filmu vám přinášíme soutěž o 2x2 vstupenky na projekci, která se uskuteční v pražském Kině Aero v pondělí 16. května od 18:00
Divadlo Sklep ve filmu a televizi
Chcete vidět sklepáky zdarma? Pusťte se do naší nové redakční hry "Divadlo Sklep ve filmu a televizi". Dva z vás, kteří na první pokus získají nejvíce bodů, obdrží 2 lístky na dokument Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa. Bodování uzavřeme ve čtvrtek 12. května v 15:00.