Dakota Johnson to umí rozjet i bez pana Greye. KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU Jak přežít single

Dakota Johnson to umí rozjet i bez pana Greye. KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU Jak přežít single
dakota-johnson-to-umi-rozjet-i-bez-pana-greye-kinobox-zve-na-predpremieru-komedie-jak-prezit-single
Oficiální text distributora: New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. Hlavní role v komedii Jak přežít single ztvárnili pod režijním vedením Christiana Dittera (S láskou, Rosie) Dakota Johnson (Padesát odstínů šedi), Rebel Wilson (Holky na tahu), Alison Brie (Zocelovací kúra), Damon Wayans (Falešní poldové) a Leslie Mann (Čtyřicítka na krku).
Další bláznivá komedie pro mladé emancipované ženy na obzoru. Jak přežít single zamíří do českých kin ve čtvrtek 5. května. Vy ale film můžete vidět mezi prvními díky KINOBOX PŘEDPREMIÉŘE. Ta proběhne v pražském kině PREMIERE CINEMAS v úterý 3. května od 19:00.
Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.

Trailer k filmu:

Jak přežít single
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.