Odtajnil Vin Diesel první plakát k Rychle a zběsile 8?

Odtajnil Vin Diesel první plakát k Rychle a zběsile 8?
Dominic i jeho tým mají před sebou novou cestu, ostatně to můžeme vidět i na plakátě, který fanouškům přinesl sám Vin Diesel na svém Facebooku. Zda se tento fanouškovský počin z DevianArtu stane skutečně oficiálním plakátem k Rychle a zběsile 8 (který se momentálně v originále nejmenuje Furious 8, ale Fast 8) se ještě uvidí. Minimáně Diesel mu ale očividně fandí.
odtajnil-vin-diesel-prvni-plakat-k-furious-8
Režisérem Rychle a zběsile 8 je F. Gary Gray (Loupež po italsku, Vyjednavač) a studio Paramout Pictures se netají tím, že právě tento snímek má odstartovat zcela novou trilogii. Osmička zamíří do kin příští rok, zatímco snímky s pracovními názvy Fast and Furious 9 a Fast and Furious 10 by měli mít premiéru v dubnu 2019 a 2021. A kdo by toho neměl dost, tak vězte, že kromě výše zmíněných snímků je ve výrobě i několik prequelů a spinoffů...
Vedle Vina Diesela se do svých rolí vrací Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Dwayne Johnson a Kurt Russell. Záporáka si tentokrát střihne Charlize Theron a neměl by chybět i ranař z minulého dílu Jason Statham.