První reakce na Captain America: Občanská válka? Nejlepší marvelovka vůbec!

První reakce na Captain America: Občanská válka? Nejlepší marvelovka vůbec!
Captain America tým
Na Rottentomatoes se momentálně nachází 17 recenzí, všechny pozitivní, takže má snímek na "rottentometru" 100% a průměrná známka je 9 z 10!
Kritici se přímo předhání v tom, kdo filmu složí větší poklonu. Ano, ti samí "zlí kritici, co nerozumí komiksům a proto duel Zacka Snydera poslali do horoucích pekel". Inu, milí fanboyové, je na čase se smířit s tím, že může vzniknout i komiksový film, který je v recenzích oslavován. A než zase začnete křičet, že se nadržuje Marvelu, nezapomeňte na výborného známky pro trilogii Temný rytíř, které udělovali ti samí kritici. Ale zpátky k věci.
Než se na Kinoboxu dostaneme k vlastní recenzi, přinášíme několik úryvků od zahraničních kolegů. Očekávání po nich budou hodně vysoká.
prvni-reakce-na-captain-america-obcanska-valka-nejlepsi-komiksovka-od-temneho-rytire
Captain America tým
"Nejdospělejší a nejpodstatnější film z marvelovského universa, jaký jsme zatím dostali."
Justin Chang / Variety
"Občanská válka je hodně blízko dokonalému popcornovému potěšení. "
Jordan Farley / Total Film
"Nejlepší komiksový film od Temného rytíře."
Jon Lyus / HeyUGuys
"Nejlepší marvelovka vůbec, s úžasnou superhrdinskou akcí. Je to prostě nejlepší ryzí supehrdinský film, jaký zatím vznikl."
Mark Hughes / Forbes
"Je to vším, čím by měl blockbuster být."
Eric Eisenberg / CinemaBlend.com
"Konečně velký superhrdinský sequel, který zvládne být současně zábavný a nabízet vystřízlivění, místo aby nabídl jen jedno z toho, případně - což jsme viděli již mnohokrát - ani jedno. (Dívám se na tebe, Batman v Superman)."
Jen Yamato / The Daily Beast
"Dospělý thriller, nejlepší film Marvel Studios."
Dan Jolin / Empire Magazine
prvni-reakce-na-captain-america-obcanska-valka-nejlepsi-komiksovka-od-temneho-rytire-1
Iron Man tým
A to je jen zlomek z oslavných ód, které chválí akci, konflikt, postavy, zapojení Spider-Mana (rozhodně nemá ve filmu jen cameo) a celkovou atmosféru. Na soudy je zatím samozřejmě brzo, ale první recenze na Captain America: Občanská válka jsou až příliš dobré na to, aby na nich nebyl aspoň zlomek pravdy (nemluvě o tom, že hned několik nadšených kritiků rozhodně nepatří mezi lidi, kteří se nechají jen tak strhnout).
Zkrátka a dobře to opravdu vypadá, že nás v kinech (premiéra již 5. května) čeká jeden z nejsilnějších komiksových zážitků vůbec. Těšíte se?
Obrázek článku