Filmoví básníci čekají na zázrak, inspirují a vybízejí k SOUTĚŽI

Filmoví básníci čekají na zázrak, inspirují a vybízejí k SOUTĚŽI
Tři z vás si vysoutěží knihu...
Jak básníci čekají na zázrak
Oficiální text distributora: Štěpán, Kendy a Karas zůstali i po dvanácti letech sami sebou a nerozlučnými kamarády. Jejich nevyčerpatelný smysl pro humor i schopnost sebeironie, možná už s lehkým nádechem skepse, jim pomáhá vyrovnat se s jejich neuspořádanými životy. Kendy už má plné zuby reklam a jako buldok jde za svým snem o natočení celovečerního filmu. Karas se rozhodl hýčkat své vysněné auto Blue dream již pouze virtuálně. Více ho zajímá pohledná učitelka Drábková. Štěpán je zástupcem primáře v nemocnici, kde urputně válčí s neústupnou ředitelkou. Tou není nikdo jiný než Vendulka Utěšitelka! Největší starostí je pro něj třináctiletý syn Štěpánek, kterého po smrti Aničky-Zrzečky vychovává sám. Karas a Kendy vidí, že to tak dál nejde. Rozhodnou se najít pro Štěpána tu pravou. Nejsou ale sami, kdo tenhle nápad dostal… Na lásku a psaní básniček přeci nikdy není pozdě. Pro koho je ale Štěpán bude vymýšlet tentokrát?
Komedie Jak básníci čekají na zázrak opět přináší obyčejné lidské příběhy, milý humor a potěší skvělými dialogy z pera scenáristy Ladislava Pecháčka. Samozřejmě nechybí nezaměnitelná režijní poetika Dušana Kleina, písničky Jaroslava Uhlíře, kreslené pasáže Adolfa Borna a oblíbení herci.

Trailer k filmu:

Jak básníci čekají na zázrak
Těšíte se na básníky? Chyběli vám? Sami píšete? V tom případě jste tady správně. Ve spolupráci s distribuční polečností Bioscop vám přinášíme soutěž o 3 balíčky "básnických" cen - knihu Jak básnici čekají na zázrak, DVD Konec básníků v Čechách a inspirativní notes.
Chcete vyhrát? Pusťte se do naší nové redakční hry "Syndrom bílého pláště ve filmu". Tři z vás, kteří na první pokus získají nejvíce bodů, oceníme dárkovým balíčkem. Bodování uzavřeme v pátek 22. dubna před půlnocí.
Syndrom bílého pláště ve filmu
Hry pro vás budeme rozšiřovat a přidávat. Přinášíme vám též možnost navolit si vlastní. Vaše názory (návrhy a opravy) nám případně pište na support@kinobox.cz.
soutez-s-filmovymi-basniky
soutez-s-filmovymi-basniky-1
soutez-s-filmovymi-basniky-2