Začalo natáčení čtvrté série Sherlocka!

Začalo natáčení čtvrté série Sherlocka!
Sherlock | BBC
Slovutný detektiv zamíří na televizní obrazovky ve třech zcela nových epizodách, o kterých tvůrci prozradili, že obsahují humor, slzy, nečekané zvraty, překvapení a neuvěřitelné případy. Děj naváže tam, kde jsme se s Shelockem Holmesem rozloučili, tedy zpět na britské půdě. Watson a jeho žena Mary se připravují na to, že se poprvé v životě stanou rodiči.
Režisérkou prvního dílu nové série bude Rachel Talalay, která pro BBC pracuje jako režisérka a producentka již dlouhých 25 let.
A máme tu i první fotku!
zacalo-nataceni-ctvrte-serie-sherlocka
„Jsme tu zas. Sherlock série 4. Cokoli děláme a kamkoli jdeme, vše směřuje zpět do Baker Street a vždy je to jako návrat domů,“ uvedli tvůrci a výkonní producenti seriálu Steven Moffat a Mark Gatiss. „Duchové z minulosti se vkrádají do životů Sherlocka Holmese a Johna Watsona, přináší s sebou dobrodružství, romantiku a teror. Je to příběh, který vyprávíme úplně od začátku. Chceme dosáhnout vrcholu...“ Tvůrci seriálu včetně herců se navíc shodují na tom, že čekání na novou sérii za to rozhodně bude stát!
Už jen dodám, že letošní speciální epizoda s názvem Sherlock: Přízračná nevěsta byla nejsledovanějším programem, který se na Nový rok vysílal. Její sledovanost dosáhla 11,6 milionů diváků a stala se i nejsledovanější epizodou celého seriálu.