Arnie je zpátky! KINOBOX zve na OBNOVENOU PREMIÉRU Predátora

Arnie je zpátky! KINOBOX zve na OBNOVENOU PREMIÉRU Predátora
Predátor | Pannanoia Entertainment
arnie-je-zpatky-kinobox-zve-na-obnovenou-premieru-predatora
Oficiální text distributora: V dubnu se do kin vrací kultovní akční klasika, která se stala legendou svého žánru. Arnold Schwarzenegger má jako major Dutch v Predátorovi vcelku rutinní úkol, vysvobodit několik amerických vojáků ze zajetí partyzánů uprostřed džungle. Nakonec se ale musí utkat s daleko tajemnějším a nebezpečnějším nepřítelem. On i jeho muži čelí děsivému mimozemšťanovi, který postaví americké hrdiny poprvé v životě před opravdový strach. Predátor je dokonalým filmem hlavně díky napětí a houstnoucí atmosféře, kterou parádně dotváří tušený a neostrý mimozemšťan, toho však v celé kráse uvidí divák až v závěrečné scéně.
Pojďte na Predátora do nejmodernějšího kina v Praze. Film bude uveden v rámci přehlídky "Premiere Extra", jejímž exkluzivním partnerem je web KINOBOX.CZ. Akční kultovka se bude v hostivařském kině PREMIERE CINEMAS promítat v úterý 12. dubna od 19:20 v sálu číslo 8. Obnovené premiéry klasických filmů stříbrného plátna přináší do sítě multikin distributor Pannonia Entertainment. Vše si vychutnáte v nejvyšší obrazové kvalitě a v revolučním prostorovém zvuku Dolby Atmos.
Místo v sále si na Predátora rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.

Trailer k filmu:

Arnold Schwarzenegger
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.