SOUTĚŽTE s filmem Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti o lístky do kina, tričko a klíčenku

SOUTĚŽTE s filmem Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti o lístky do kina, tričko a klíčenku
Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti | Warner Bros.
Oficiální text distributora: V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, v obavách z naprosto nekontrolované moci téměř božského superhrdiny se střetává respektovaný a mocný ochránce spravedlnosti ve městě Gotham s nejuctívanějším spasitelem moderní doby ve městě Metropolis. A zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, rychle se vynořuje nová hrozba, která představuje pro celé lidstvo ještě větší nebezpečí než kdy v minulosti.
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti je velkolepým počátkem filmového DC universa, který hodlá pořádně zatopit marvelovkám (a co si budeme povídat, šance na úspěch tu jsou). Chcete zadarmo vyrazit do kina? Ve spolupráci s distribuční společností Freeman Entertainment CZ přinášíme soutěž o vstupenky do sítě multikin CineStar, triko a klíčenku.
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do čtvrtka 7. dubna 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "BvS") zašlete váš nick name. Čtyři vylosovaní vyhrají lístek do kina, tričko s logem filmu a klíčenku.
soutezte-s-filmem-batman-v-superman-usvit-spravedlnosti-o-listky-do-kina-tricko-a-klicenku