Víme první: Krtek a panda je podvratným dílem mezinárodní lumpenkavárny

Víme první: Krtek a panda je podvratným dílem mezinárodní lumpenkavárny
vime-prvni-krtek-a-panda-je-podvratnym-dilem-mezinarodni-lumpenkavarny
Pondělní slavnostní projekce prvního dílu čínsko-českého seriálu Krtek a panda se totiž stala obětí animátorů, kteří stojí na straně Tibetu, lumpenkavárny a exprezidenta Václava Havla. Cíl se vydařil: třidéčkaři zdiskreditovali odkaz Zdeňka Milera i jeho vnučky Karolíny, která prý vlastní rukou retušovala nepovedené tvary populárního krtka. „Tohle není čínsko-český krtek,“ prohlásila Karolína Milerová. A něco na tom bude. Zkušení čínští imitátoři by si tuhle chabou nápodobu za rámeček nedali.
Otázkou zůstává, jak se „tvůrcům“ nového Krtka podařilo seriál propašovat do vysílání TV Barrandov. Majitel Jaromír Soukup má problém. „Situaci řešíme a co nejdříve našim divákům představíme skutečný seriál Krtek a Panda, který vznikal v čínsko-české spolupráci,“ vyjádřil se Soukup. Není už pozdě? Podobu seriálu už zkritizovala celá řada novinářů. Nejen českých. Citujeme z recenze na webu San Francisco Zoo. „Původní krtek Zdeňka Milera děti klame očima, rozjařeností a lidskými schopnostmi. Novinka čínských tvůrců vedle slepého hrdiny postavila topornou pandu, která rozhodně nedělá čínskému symbolu dobrou reklamu.“
Celý první díl Krtka a pandy si můžete přehrát zde. O nejčerstvějších informacích ohledně premiéry skutečného čínsko-českého Krtka a pandy vás budeme informovat.  
Obrázek článku