MIB 23: Crossover Jump Street a Mužů v černém našel režiséra

MIB 23: Crossover Jump Street a Mužů v černém našel režiséra
Závěrečné titulky 22 Jump Street nám ukázaly různé možnosti, jakým směrem se může série vydat. Měli jsme pocit, že tam byla snad každá myslitelná varianta. Ta nejdivočejší, která mohla padnout, ale absentovala - crossover sérií Jump Street a Muži v černém. Ne, není to vtip. V Sony tuhle divokou myšlenku nejen drží při životě, ale snaží se o její realizaci!
Režiséři obou dílů Jump Street bohužel crossover nenatočí (mají plné ruce práce s přípravou sólovky Hana Sola), studio za ně ale našlo adekvátní náhradu. Akční komedii MIB 23 (mix z názvů Men in Black a Jump Street 23), v níž spojí síly tajní policajti, infiltrující školy a ještě tajnější agenti supertajné ogranizace, která stopuje na Zemi mimozemšťany, bude režírovat James Bobin. Jméno vám asi nic neříká, má ale na kontě povedené Mupety, což je dost švihlá komediálním záležitost, jejíž styl by měl crossoveru slušet.
Obrázek článku
Jonah Hill a Channing Tatum si zopakují své "Jump Street role" Mortona Schmidta a Grega Jenka. To samé bohužel neplatí pro muže v černém. Will Smith ani Tommy Lee Jones se na projektu podílet nebudou. Místo toho nás čeká nový (a mladší) tým. Scénář píše Rodney Rothman (22 Jump Street, Zpátky do ringu), o zápletce zatím nic konkrétního nevíme. Přímo se ale nabízí to, že Schmidt a Jenko půjdou v utajení do školy, kterou ve stejné době obsadí mimozemšťané. Jedna škola, dva vyšetřovací týmy a k tomu nějaký ten šmejd z vesmíru. Tohle spojení rozhodně může fungovat!

Zatím netušíme, kdy by se vůbec mělo natáčet. Pokud ale vše půjde dobře, mohli bychom na tohle netradiční pokračování vyrazit do kin v roce 2018.