SOUTĚŽTE s oscarovými filmy o knižní předlohu k romantickému dramatu Brooklyn

SOUTĚŽTE s oscarovými filmy o knižní předlohu k romantickému dramatu Brooklyn
Pět z vás se může těšit na knihu Brooklyn spisovatele Colma Tóibína.
soutezte-s-oscarovymi-filmu-o-knizni-predlohu-k-romantickemu-dramatu-brooklyn
Pět z vás se může těšit na knihu Brooklyn spisovatele Colma Tóibína.
Oficiální text distributora: Když se mladá dívka z naprostého zapadákova přestěhuje do jednoho z největších měst na světě, čeká na ni docela silný šok. A přesně to se v padesátých letech minulého století přihodilo Eilis (Saoirse Ronan). Eilis vyráží přes oceán na cestu z malého irského městečka Enniscorthy do newyorské čtvrti Brooklyn. Ocitá se v cizím světě, připadá si jako ve vyhnanství a podléhá stesku po dosavadním životě v rodném Enniscorthy, ale poté, co se seznámí s pohledným italským dělníkem, stýskání po domově pomalu mizí. Eilis přichází životu v rušném New Yorku na chuť. Pak ale přijde událost, kvůli které se musí vrátit zpět do rodného Irska, kde je vtažena zpět do svého předchozího života, a i zde potkává novou lásku. Dostává se tím mezi dva hlasy vlastního srdce a musí se rozhodnout mezi světem, z něhož pochází, a světem, kde si může splnit svůj sen. Snímek Brooklyn se v českých kinech promítá od minulého čtvrtku.

Trailer k filmu:

Brooklyn
Chcete se přenést do 50. let minulého století a prožívat s Eilis chvíle plné lásky, humoru i nelehké životní volby? Pusťte se do naší nové redakční hry "POZNÁTE OSCAROVÉ FILMY?". Pět z vás, kteří na první pokus nasbírají nejvíce bodů, získá knihu Colma Tóibína Brooklyn. Bodování uzavřeme v pondělí 7. března ve 12:00.
Hry pro vás budeme rozšiřovat a přidávat. Přinášíme vám též možnost navolit si vlastní. Vaše názory (návrhy a opravy) nám případně pište na support@kinobox.cz.