SOUTĚŽTE o lístky na obnovenou premiéru klasiky Kmotr

SOUTĚŽTE o lístky na obnovenou premiéru klasiky Kmotr
Počínaje 3. březnem se můžeme těšit na Coppolova Kmotra (1972), který vyrazí do kin po celé České republice. Ve spolupráci s distributorem přinášíme soutěž o volňásky do multikina Premiere Cinemas Praha Hostivař. Zde se projekce třemi Oscary oceněného filmu uskuteční ve středu 9. března od 19:00.
Kmotr je příběhem newyorské mafiánské rodiny Corleonů, v jejímž čele stojí vážený don Vito (Marlon Brando). Režisérovi se ve filmu povedlo přesně popsat prostředí organizovaného zločinu v Americe po druhé světové válce na příkladu hierarchicky organizované italské mafie začleněné do tehdejší společnosti. Divák sleduje boj o moc, rodinné pnutí a předávání pomyslného žezla synovi.
Kmotr
Kmotr | Paramount Network
Snímek získal tři Oscary – za nejlepší film, scénář podle předlohy a nejlepší mužský herecký výkon a teď se vrací pro nadšené fanoušky opět na velká plátna českých kin, kam po právu patří.
Kmotr je naprostou legendou, která dalece překračuje svůj žánr. Je jedním z nejlepších filmů historie patřících zároveň mezi divácky nejoblíbenější snímky vůbec. Natočil ho slavný Francis Ford Coppola podle stejnojmenné knihy Maria Puza. Už proto, že se sám spisovatel podílel na scénáři, jde o podívanou vskutku fenomenální. Kmotr je přelomové dílo své doby nejen umělecky, ale i komerčně, protože si ho zamilovali nejen akademici, ale i všichni filmoví fanoušci.

Castingová zkouška Al Pacina:

Chcete vyhrát lístky na Kmotra? Pusťte se do naší nové redakční hry "POZNEJTE MAFIÁNSKÉ FILMY". Pět z vás, kteří na první pokus nasbírají nejvíce bodů, získá dvě vstupenky na projekci Kmotra v pražském kině Premiere Cinemas. Bodování uzavřeme ve středu 2. března ve 12:00.
Hry pro vás budeme rozšiřovat a přidávat. Přinášíme vám též možnost navolit si vlastní. Vaše názory (návrhy a opravy) nám případně pište na support@kinobox.cz.
Kmotr