Seriálová verze 96 hodin ukazuje nového Bryana Millse na prvních fotkách

Seriálová verze 96 hodin ukazuje nového Bryana Millse na prvních fotkách
Pro seriálovou verzi je samozřejmě klíčové, kdo se role ujme. Vyplnit boty po Liamu Neesonovi nebude žádná legrace. Oním odvážlivcem se nakonec stal Clive Standen, jehož dobře znají především fanoušci seriálové pecky Vikings. Standen nastoupil na palubu letos v únoru a nyní tu máme první fotografie.
Clive Standen
Clive Standen, Victoria Snow
Jde o dobrého náhradníka? Těžko říct. Z fotek na mě upřímně moc charismaticky nepůsobí, ale na soudy je ještě brzo. Scénář by ho každopádně měl podržet, neboť má projektu na starost Alexander Cary (Ve jménu vlasti, Anatomie lži). Produkčně si seriál pohlídá sám Besson.
Pro Bessona není předělávání hitů z jeho produkční stáje do seriálové podoby nic nového. V roce 2012 přivedl na obrazovky Kurýra, který se dočkal dvou sérií (a přestože není zle hodnocený, třetí již nebude). Dva roky zpátky se Besson jako scenárista podílel na televizní verzi komedie Taxi, která však diváky nezaujala. Seriál Taxi Brooklyn byl zrušen pro jedné jediné sezóně.
Jennifer Beals, Clive Standen
Neříkám, že nemůže postava Bryana Millse fungovat v rámci televizního formátu. Ale bez Neesona? To se bude motivace ke sledování hledat těžko.
Víte že...
... měl původně v prvních 96 hodinách hrát roli Millse Jeff Bridges?