Máme se na co těšit - do českých kin míří Dobyvatelé ztracené archy, Rocky, Kmotr, Blade Runner a další klasiky!

Máme se na co těšit - do českých kin míří Dobyvatelé ztracené archy, Rocky, Kmotr, Blade Runner a další klasiky!
A přesto, v kině to prostě bylo jiné. Protože filmy byly - minimálně takovéhle filmy - stvořené pro kina. Klasiky se do kin v posledních letech vrací s větší pravidelností a momentálně můžeme ještě v některých kinech narazit na klasický horor Johna Carpentera Halloween (1978). Do kin snímek uvedla společnost Pannonia, která se letos hodlá s klasikami v kinech rozjet!
Co nás čeká? V březnu nabídka, kterou nebudeme moci odmítnout - samotný Kmotr! V dubnu Dobyvatelé ztracené archy, v květnu první Rocky, v červnu Čelisti. V září pak dojde na "největší sci-fi všech dob" Blade Runnera, říjen se ponese v duchu Osvícení a listopad ovládne Mechanický pomeranč. Do budoucna by ráda Pannonia uvedla například Věc nebo Taxikáře, ale tady je zatím vše v jednání. Na nějaké další lahůdky ale nepochybně dojde.
Obrázek článku
Z tohohle prostě nelze nemít radost! A člověk se může tiše zasnít, jaké kultovky by mohly dorazit do kin (adeptů je na skladě hodně, osobně bych loboval za Predátora, Smrtonosnou past a Nelítostný souboj). Jak se vám momentální nabídka líbí? A co byste chtěli v kině vidět vy? Diskutujte!
Obrázek článku