Chcete vidět svérázného Deadpoola mezi prvními? SOUTĚŽTE o lístky na předpremiéru.

Chcete vidět svérázného Deadpoola mezi prvními? SOUTĚŽTE o lístky na předpremiéru.
Oficiální text distributora: Po celém světě mezi námi žijí nenápadní, stateční a skromní superhrdinové… a taky Deadpool, což je poněkud zvláštní a netradiční komiksový bourák ze stáje vydavatelství Marvel. Deadpool ze stáda slušňáckých týpků vybavených superschopnostmi poněkud vybočuje, jelikož je neodolatelně oprsklý, vulgární, brutální a …hlavně nechutně vtipný.
Deadpool
Deadpool
Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování.
V kinech se již jednou objevil ve snímku X-Men Origins: Wolverine (2009), kde má zašitou pusu. A díky filmu Deadpool (2016) rychle pochopíte proč. A také proč se mu také přezdívá Užvaněný žoldák. Jeho dalšími superschopnostmi jsou totiž nekonečné žvanění vyznačující se černočerným humorem, absolutní cynismus a pravidelné porušování všech superhrdinských pravidel. Tím se tak trochu vylučuje z party podobných hrdinů zabývajících se vedle zachraňování světa i morálními dilematy, existenciální úzkostí nebo vlastním svědomím.
chcete-videt-sverazneho-deadpoola-mezi-prvnimi-soutezte-o-listky-na-predpremieru
Tohle vypadá na parádní porci zábavy. Dlouho očekávaná komiksová pecka Deadpool bude mít předpremiéru ve středu 10. února v pražském kině PREMIERE CINEMAS.
Chcete být mezi prvními, kdo Deadpoola uvidí? Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte jeden z osmi lístků na předpremiéru. Čeká vás jedinečný zážitek, který umocní projekce ve zvukovém systému DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu).
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do neděle 7. února 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "deadpool") zašlete váš nick name. Osm z vás získá vstupenku na středeční předpremiéru.