Klíčovou roli ve snímku Padesát odstínů temnoty získala oscarová nestárnoucí hvězda

Klíčovou roli ve snímku Padesát odstínů temnoty získala oscarová nestárnoucí hvězda
Novou posilou bude dvaašedesátiletá oscarová herečka Kim Basinger, kterou nejvíce proslavilo erotické drama 9 a 1/2 týdne  a mysteriózní thriller L. A. – Přísně tajné. Ve snímku ztvární jednu z klíčových postav - Elen Lincolnovou alias paní Robinsonovou (přezdívka, kterou jí dala Anastasia). Právě Elene v útlém věku zasvětila Christiana Greye do slastných tajů BDSM světa a nyní je jeho obchodní partnerkou a rodinnou přítelkyní rodiny Greyů. S rolí stárnoucí žárlivé dračice, která se bude po čas filmu snažit Christiana a Anastasii rozeštvat, nebude mít Basinger jistě žádný problém.

Teaser trailer na Padesát odstínu temnoty:

V hlavních rolích se vrací herci Dakota Johnson a Jamie Dornan. Scénář má na starost Niall Leonard, manžel autorky E. L. James a režírovat bude tentokrát James Foley (Hannibal, Dům z karet, Neznámý svůdce).
Snímek Padesát odstínů temnoty dorazí do českých kin 9. února 2017 (znovu tedy na Valentýna). Premiéra třetího a současně finálního dílu série Padesát odstínů svobody je předběžně naplánována 8. února 2018.
Na konec připomeneme děj knihy: Poté, co Anastasia na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou tajemství Christiana Greye, opouští ho. Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj stále nemůže zapomenout. Když jí tedy Christian předloží novou smlouvu, nemůže odolat a vrací se k muži, kterého miluje. Postupně odhaluje všechna tajemství a zjišťuje, že jeho padesát odstínů šedi je temnějších, než si kdy dovedla představit. A zatímco Christian bojuje se svými démony, Ana musí učinit nejdůležitější rozhodnutí ve svém životě…