Domácí péče v hledáčku magazínu Variety! SOUTĚŽTE o DVD s kandidátem na nejlepší český film roku 2015.

Domácí péče v hledáčku magazínu Variety! SOUTĚŽTE o DVD s kandidátem na nejlepší český film roku 2015.
Slávek Horák dává interview.
10 Directors to Watch je žebříček vycházejících režisérských hvězd na mezinárodní scéně. Magazín Variety jej sestavuje již dvacet let. Před Slávkem Horákem v něm zazněla jména Bohdana Slámy a Davida Ondříčka. Společně s dalšími debutujícími režiséry například z Francie, USA či Maďarska se tak Slávek Horák představil na Mezinárodním filmovém festivalu v Palm Springs, kde se při předávání tohoto ocenění potkal například se scenáristou a režisérem Charliem Kaufmanem. Právě tento originální autor dostal stejnou cenu před 16 lety.
Mikuláš Křen, Slávek Horák
Slávek Horák s oceněním Variety. Na snímku uprostřed.
„Je to pro mě obrovská pocta, být ve společnosti vynikajících filmařů, jejichž práci obdivuju! Jenom doufám, že mi zítra někdo nezavolá a neřekne, že místo mě to měla dostat kolumbijská královna krásy, jako na Miss Universe,“ řekl s úsměvem čtyřicetiletý režisér o své účasti na prestižním festivalu, v rámci nějž byly tři projekce Domácí péče zcela vyprodané. „Je to ohromný zážitek, diskutovat s filmaři z celého světa. Jejich názory, problémy a postoje mi otevírají další obzory,“ vysvětlil Horák, který kromě festivalu v Karlových Varech získal za film ocenění také od akademie filmových distributorů NASK či další ceny na festivalech v Kanadě, v Německu, ve Španělsku a byl také vybrán jako reprezentant České republiky na letošní filmové Oscary.
Loňský rok přinesl celou řadu talentovaných tuzemských debutantů. Slávek Horák a Domácí péče je jedním z velkých příslibů. Chcete mít DVD s filmem doma? Soutěžte, mějte potřebný díl štěstí a třeba se právě vy stanete jedním ze tří výherců.

Trailer k filmu:

Domácí péče
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do středy 13. ledna 2016 do 23:59 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz zašlete váš nick name. Tři z vás se mohou těšit na DVD s filmem Domácí péče.