O seriál Poslední vízum se prý perou televize

O seriál Poslední vízum se prý perou televize
Z natáčení seriálu Poslední vízum.
Bezprostředně po projekci vypukl mezi televizními nákupčími doslova boj o získání vysílacích práv tohoto historicky prvního česko-čínského seriálu pro Čínu a další asijská teritoria.
Poslední vízum
Z natáčení seriálu Poslední vízum.
V obdobě „Schindlerova seznamu“, napsané podle skutečné události, se vedle čínských herců Wang Lei, Chen Baoguo a Zhang Jingjing představí Natalia Germani, Jan Révai, Pavel Gajdoš, Vlastina Svátková, Kateřina Sokolová a mnoho dalších.
Poslední vízum
„Byl to od začátku až do posledního dne velký boj s časem, aby se všechno natočilo do konce roku a projekt nám doslova ´nezamrznul´ v zimním počasí. Poslední dotáčky se teď odehrávají už na čínské půdě. Čeští herci, kteří se zhostili hlavních rolí, se tudíž dostanou ke štědrovečernímu stolu na poslední chvíli,“ prozradili Steve Lichtag a TieFeng Shan, koproducenti z Twin Star Filmu. „Díky obrovskému nasazení asi 250 členného výrobního štábu se nám podařil takový malý zázrak,“ dodal Pavel Berčík, výkonný producent projektu.
Seriál Poslední vízum půjde do vysílání v Číně na podzim 2016 a potom teprve pocestuje za hranice státu. Vzhledem k tématu se o seriál zajímají i další velké televizní společnosti z Evropy, Izraele a USA.
Společnost Omnijoi Media Group corp. a Twin Star Film už mají další plány pro budoucí spolupráci a jednají o několika filmových projektech, z nichž některé budou opět natáčeny v České republice.