Trainspotting 2 s původním tvůrčím týmem realitou. Do kin se podívá za dva roky

Trainspotting 2 s původním tvůrčím týmem realitou. Do kin se podívá za dva roky
A ani na jiných pozicích se nic nemění. Snímek znovu píše John Hodge, režírovat bude Danny Boyle a dokonce i v hereckém obsazení se můžeme těšit na původní sestavu - Ewana McGregora, Jonnyho Lee Millera, Ewena Bremnera a Roberta Carlylea v rolích Rentona, Sick Boye, Spuda a Begbieho. Potěšující je především McGregorova účast. Kdysi platil za Boyleova dvorního herce a blízkého přítele, pak se ale pánové rozkmotřili kvůli Pláži a od té doby se jeden druhému vyhýbali pracovně i v soukromí.
Abych to nenechal otevřené (pro ty, co to neví), Boyle slíbil McGregorovi v Pláži hlavní roli, ve skutečnosti ho ale měl jen jako zálohu, kdyby Leonardo DiCaprio vypadl, což McGregor zjistil až těsně před začátkem natáčení.
Ale zpátky k Trainspottingu 2 (zatím se toho názvu držme) - očekávané pokračování se začne natáčet příští rok v létě a do kin dorazí roce 2017.
Víte že...
... byl Ewan McGregor při natáčení Trainspottingu do role velmi zapálený? Dokonce si pohrával s myšlenkou, že by si opravdu píchal heroin, aby byl s rolí Rentona ještě více propojený. Nakonec od divokého nápadu upustil.