Sylvester Stallone vyvíjí pro Fox seriál Rambo: Nová krev. A chystá se i remake původního filmu!

Sylvester Stallone vyvíjí pro Fox seriál Rambo: Nová krev. A chystá se i remake původního filmu!
Seznamte se: kuvajtský Rambo/u Abdulhadi Al-Khayat
Podle Deadline se konečně rozhýbaly ledy a projekt vzala pod svá křídla stanice Fox. Seriál ponese název Rambo: New Blood, bude vycházet z filmové série a zaměří se na vztah Ramba s jeho synem, bývalým členem elitních Navy SEALs. Stallone bude na sérii pracovat jako konzultant, producent, naštěstí si zopakuje roli Ramba a šušká se i o tom, že by se podílel na režii seriálu. Dávalo by to smysl. Na filmovém plátně dokázal Stallone povstat z popela, už i Expendables ale pomalu ztrácí na síle. Televizní formát by proto mohl být pro jeho kariéru další živou vodou.
Scénář k pilotu seriálu napíše Jeb Stuart (Smrtonosná past, Uprchlík), což je rozhodně dobrá zpráva. Otázkou je, o co v seriálu vlastně půjde. Počítám, že otcosynovský vztah nebude dějovou páteří, která by tvůrcům vydržela po celou sezónu. Nikdo neočekává jatka, jaká předvedl Rambo při svém posledním výletu do kin. Nějaká ta akce by ale rozhodně hrát roli měla.
Vyjma seriálu mimochodem vzniká i remake, s nímž nemá Stallone nic společního. Jde o kuvajtský film Second Blood a jeho hrdinou je Yousef Rambu, bývalý člen speciálních kuvajtských sil, který byl v minulosti zajat a mučen Číňany. Nyní ho čeká záchrana rukojmích na asijském ostrově.
sylvester-stallone-vyviji-pro-fox-serial-rambo-nova-krev-a-chysta-se-i-remake-puvodniho-filmu
Seznamte se: kuvajtský Rambo/u Abdulhadi Al-Khayat
Natáčení odstartuje příští rok v únoru v Pákistánu a oproti originálu bude Rambu i tajný agent a manžel. Skoro doufám, že se tenhle film někdy podívá do světa. Mohla by to být (i když pravděpodobně velmi nechtěná) legrace.
Víte že...
... jeden seriál s Rambem již existuje? Je z roku 1986 a je animovaný!