Jaké je to V srdci moře? SOUTĚŽTE o vstupenky na strhující drama oscarového Rona Howarda.

Jaké je to V srdci moře? SOUTĚŽTE o vstupenky na strhující drama oscarového Rona Howarda.
V srdci moře
Oficiální text distributora: V zimě roku 1820 byla velrybářská loď z Nové Anglie napadena čímsi neuvěřitelným: velrybou mamutích rozměrů s obrovskou vytrvalostí a téměř lidskou touhou po odplatě. Toto skutečné námořní neštěstí inspirovalo spisovatele Hermana Melvilla k napsání románu Bílá velryba.
V hlavní roli snímku V srdci moře se představí Chris Hemsworth (Rivalové, Avengers, série Thor). Výpravné drama režíroval Ron Howard, dvojnásobný držitel Oscara, který naposledy zaujal dramatem ze sportovního prostředí Rivalové (2013). Zajímá vás, jak si Howard poradil s natáčením na moři? Ve spolupráci s distributorem filmu, společností Freeman Entertainment, přinášíme soutěž o 3x2 vstupenky na film V srdci moře do celorepublikové sítě multikin CineStar. Lístky platí do konce letošního roku.
Chris Hemsworth, Ron Howard, Herman Melville
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do pátku 4. prosince do 12:00 nám na e-mail soutez@kinobox.cz zašlete odpověď na níže uvedenou otázku. Podmínkou jsou i 3 nové komentáře k filmům (více než 250 znaků) od dnešního dne a váš nick name. Tři z vás se mohou těšit na 2 vstupenky do kina
Jaký film přinesl Ronu Howardovi 2 sošky Oscara?