Jaký je Han Solo po třiceti letech a střihne si Harrison Ford ještě jednoho Indianu Jonese?

Jaký je Han Solo po třiceti letech a střihne si Harrison Ford ještě jednoho Indianu Jonese?
Štáb stále o příběhu mlčí, a tak musíme čekat. Každopádně Star Wars zažívají ohromný návrat a studio Disney s nimi má obrovské plány. Nová trilogie (Epizody VII až IX), samostatné snímky inspirované ságou a mnoho dalšího. Jedním z budoucích projektů je samozřejmě i samostatný snímek o Hanu Solovi, jedné z nejmilovanějších postav celé série, která se dočkala i titulní obálky posledního čísla časopisu Enterteinment Weekly.
jaky-je-han-solo-po-triceti-letech-a-strihne-si-harrison-ford-jeste-jednoho-indianu-jonese
A právě Entertainment Weekly podrobil Harrisona Forda menšímu rozhovoru a díky tomu jsme se dozvěděli nejen něco málo o 30 let starším galaktickém pašerákovi, ale i o akčním archeologovi Indianu Jonesovi.
Jaký je tedy starší Han Solo, ztratil něco ze svého já? „Už není tak bezstarostný,“ uvedl Ford. „Neaspiruje na pozici Bena Kenobiho a ani já nechci být Alecem Guinnessem nové doby. Vývoj Hana Sola odpovídá jeho postavě i tomu, co se mu stalo. Ale stále je v něm velký kus tuláka. Některé věci se prostě nemění.“
jaky-je-han-solo-po-triceti-letech-a-strihne-si-harrison-ford-jeste-jednoho-indianu-jonese
A co řekl herec na samostatný snímek Hana Sola a na adresu jeho nového mladšího představitele? „Myslím si, že s mladým Hanem Solem probíhají rozhovory. A mé rady jsou prosté. Mluvit s režisérem a podívat se na filmy. Rád bych mu také vzkázal 'vítej na palubě a udělej si to podle sebe'.“
Otázka samozřejmě padla i na Fordovu druhou ikonickou postavu Indiana Jonese. Zahrál by si rád v dalším díle? „Jo, rozhodně bych rád natočil dalšího Indianu Jonese. Postavu, mající historii a potenciál, film, který je zábavnou jízdou pro diváky a má Stevena Spielberga za režiséra. Kdo by to nechtěl?"
Tak schválně, kdo by to nechtěl? :-)