Indiana Jones se podle producenta série měnit nebude

Indiana Jones se podle producenta série měnit nebude
Je kolem toho mnoho spekulací. Ještě jsme si nad tím ani nesedli, ale v určitou chvíli to uděláme. Je tu pár lidí, kteří by pravděpodobně mohli převzít štafetu. Neuděláme to ale jako s Bondem, abychom někomu jinému říkali Indiana Jones," uvedl na adresu přeobsazení Indiana Jonese Marshall.
Marshall tím naráží na spekulace, že by roli mohli převzít například Bradley Cooper či Chris Pratt, jejichž jména byla v posledních měsících zmiňována. S tím byla uvedena myšlenka, že by se po vzoru Bonda jelo v dějové linii dál, jen by se změnila tvář hlavního hrdiny. To podle všeho není v plánu a pokud na další díl dojde, Ford chybět nebude. To samozřejmě neznamená, že nepředá pochodeň někomu mladšímu. Indianou Jonesem ale zůstane.
Obrázek článku
Je to rozumný přístup už kvůli fanouškům, kteří jsou na přeobsazování podobně kultovních rolí hodně citliví. Například nedávné naznačení, že by Smrtonosná past 6, vzbudila mezi fanoušky takovou vlnu nevole, až byl režisér Len Wiseman (který je s projektem spojován) na svém Twitteru bombardován zprávami, ať projekt odmítne.
Steven Spielberg nedávno uvedl, že je na další dobrodružství připravený a ani Ford se natáčení Indiana Jonese 5 nebrání. Nyní vše záleží na studiu.
Snad se ledy pohnou rychle, aby to nakonec nevypadalo nějak takhle...
indiana-jones-se-podle-producentu-menit-nebude-1