Sebevražedný oddíl: Celý tým na nových fotografiích

Sebevražedný oddíl: Celý tým na nových fotografiích
Ano, Sebevražedný oddíl bude mít hodně postav a mimo jiné nabídne hvězdného Willa Smithe. Minimálně v tuhle chvíli ale hvězda Mizerů a Mužů v černém nikoho moc netankuje. Veškerou pozornost na sebe strhávají Jared Leto a Margot Robbie coby Joker a Harley Quinn. Leto proto, že se bude muset vyrovnat s odkazem skvělého Heatha Ledgera a Robbie se pro postavu zlobivé holky, která se do Jokera zamiluje, snad přímo narodila.
Obrázků postav jsme zatím příliš neviděli (ostatně, premiéra je až za rok), což nyní napravuje časopis Empire. Ten se v novém čísle věnuje právě Sebevražednému oddílu a nabízí hned několik variant titulní strany.
sebevrazedny-oddil-joker-a-harley-quinn-na-novych-fotografiich-3
Margot Robbie
Will Smith
A tím to nekončí. Na internet se dostaly i jiné obrázky z vnitřku časopisu a jsou dost podstatné - ukazují, že ve filmu uvidíme Harley Quinn předtím, než se z ní stane psychopat (pro neznalé komiksu - Harley je původem úspěšnou psychiatričkou v Arkhamském blázinci, kde dojde k osudovému seznámení).
Margot Robbie, Jared Leto
Margot Robbie, Jared Leto
349e766b
Více fotografií z časopisu naleznete v galerii článku. Česká premiéra Sebevražedného oddílu je předběžně stanovena na 4. srpna 2016.