KINOBOX.CZ PROJEKCE: Proklatě dobře hodnocené drama Sicario: Nájemný vrah již zítra v PREMIERE CINEMAS HOSTIVAŘ

KINOBOX.CZ PROJEKCE: Proklatě dobře hodnocené drama Sicario: Nájemný vrah již zítra v PREMIERE CINEMAS HOSTIVAŘ
Sicario: Nájemný vrah
Režisér Denis Villeneuve prvně výrazněji zaujal dramatem Zmizení (2013). Kritici nešetřili chválou. A byla z toho nominace na Oscara - pro kameramana Rogera Deakinse. Villeneuve se prvotřídními tvůrci obklopil i ve své novince Sicario: Nájemný vrah (2015). Kameraman Deakins, s kterým bude Villeneuve spolupracovat na pokračování Blade Runnera, nechybí. Mezi herci se představí například Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro. Na Rotten Tomatoes dávají Villeneuveově novince astronomických 93 procent, česko-slovenští recenzenti "pouhých" 84. Villeneuve si vystačil se skromným rozpočtem 30 milionů dolarů. A vysoustružil atmosferický snímek, kteří mnozí přirovnávají k sérii Temný případ.
Těm, co jsou na zítřejší projekci Sicario: Nájemný vrah registrovaní, připomínáme, že se uskuteční v pondělí 26. října od 19:00 v pražském kině PREMIERE CINEMAS v Hostivaři. Přejeme nezapomenutelný filmový zážitek.

Trailer k filmu Sicario: Nájemný vrah:

Sicario: Nájemný vrah
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.