Expendables 4: Postradatelní se začnou natáčet příští rok

Expendables 4: Postradatelní se začnou natáčet příští rok
Fanoušci týmovky akčních klasiků si mohou oddechnout - Expendables 4: Postradatelní jdou oficiálně do výroby. Natáčet se začne příští rok, do kin snímek dorazí v roce 2017. Snímek sice zatím nemá režiséra, už je ale odklepnutý rozpočet 100 milionů. Vzhledem k ohromnému úspěchu třetího dílu v Číně nepřekvapí, že se bude tamní produkce na filmu podílet.
Ke spolupráci s Čínou se hollywoodští filmaři uchylují stále častěji a má to svůj smysl. Čínský trh totiž umožňuje nasazení pouhých 34 zahraničních filmů ročně do tamních kin. A každý chce v téhle sestavě být, neboť tržby tam bývají astronomické. Omezení se dá obejít tak, že se samotná Čína na filmu podílí. Film je následně vnímán jako zčásti čínský a je automaticky uveden.
Expendables: Postradatelní
Obsazení je zatím jedna velká spekulace, minimálně stálice by ale chybět neměly. Současně se počítá s návratem Bruce Willise, který se před natáčením trojky se Sylvesterem Stallonem nepohodl, od té doby ale vše pánové urovnali. Sly by též rád zlanařil do týmu kamaráda Jackieho Chana. Zapojení Čínské strany tomu nahrává, sám Chan nicméně prohlásil, že by raději natočil něco, kde by byli oba v hlavních rolích, než se podílel na týmovce, v níž díky přehršli postav nikdo vlastně nemá pořádný prostor.
Kolem Expendables stále krouží jméno Stevena Seagala, jehož obsazení celou dobu stojí na tom, že má osobní rozpory s producentem série Avim Lernerem. Třikrát to nevyšlo, snad nás v případě čtyřky příjemně překvapí.
Pokud jde o záporáka, zájem o něj projevil čím dál populárnější Dwayne Johnson, což je jednoznačně varianta, kterou by měl Stallone chtít zrealizovat. V rámci internetových spekulací byl zmiňován Hulk Hogan.
Ať už bude obsazení jakékoli, nepochybně nás znovu čeká nabušená sestava. Stallone fanouškům přislíbil, že se vrátí Rková přístupnost (třetí díl byl natočen jako mládeži přístupný) a snad vypadne omladina i z obsazení (mladíčci byli ve trojce jednoznačně navíc). Můj osobní tip na doplnění týmovky? Rozhodně chybí mezi postradatelnými Michael Dudikoff (Jak je vůbec možné, že tohle jméno nikdy nepadlo ani v rámci spekulací?) a pokud jde o záporáka, vůbec by nebylo na škodu, kdyby se producenti pokusili o nějaký těžší kalibr a oslovili třeba Alana Rickmana nebo Garyho Oldmana.
Koho byste dosadili mezi postradatelné vy? Podělte se s ostatními v diskuzi!