Sledujte s Marťanem úžasný zrod života (SOUTĚŽ)

Sledujte s Marťanem úžasný zrod života (SOUTĚŽ)
Pět šťastlivců se může těšit na knižní bestseller Marťan od Andyho Weira...
Marťan
Oficiální text distributora: Před šesti dny se astronaut Mark Watney (Matt Damon) jako jeden z prvních lidí prošel po Marsu. Teď bude ale nejspíš taky prvním člověkem, který tam zemře. Sám a bez spojení se Zemí. Marka a jeho kolegy totiž během mise zaskočila prašná bouře a on v ní málem zahynul. Zbytek jeho týmu planetu narychlo opustil v domnění, že je mrtvý. Ale on přežil a ocitá se tak sám na nehostinné planetě. Má k dispozici jen omezené zásoby a tak musí využít veškerý důvtip, invenci a technické znalosti, aby nejen přežil, ale také nalezl způsob, jak vyslat signál na Zemi.
Filmové adaptace bestselleru Andy Weira se ujal slavný režisér Ridley Scott a do hlavních rolí obsadil hvězdnou sestavu, v níž se vedle Matta Damona představí Kristen Wiig, Kate Mara, Sean Bean a Michael Peña.
Matt Damon, Ridley Scott
Odvěká otázka, zda je na Marsu život, byla nejspíš před pár dny zodpovězena. Vědci našli na rudé planetě vodu. A vy si spolu s Mattem Damonem můžete zahrát na astronauta, který je odkázán jen sám na sebe a vlastní schopnosti. V soutěži k filmu Marťan může pět šťastných výherců získat sadu následujících cen: knižní předlohu Marťan, přívěsek na klíče a rostlinu v plechovce.
zkoumejte-uzasny-zivot-spolu-s-martanem-soutez-2
...marťanské vozítko jako přívěsek.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený snímek v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 11. října 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.