Koho by rád viděl Vin Diesel jako režiséra Rychle a zběsile 8?

Koho by rád viděl Vin Diesel jako režiséra Rychle a zběsile 8?
V podstatě by mělo jít o malý restart a datum americké premiéry je předběžně stanoveno na 14. dubna 2017. Což znamená, že má studio rok a půl na to dát celý film dohromady. Jeho kvality do jisté míry udá režisér, protože co si budeme povídat, o scénáři tahle série nikdy úplně nebyla.
Vin Diesel se snaží studio ukecat k tomu, aby mohl osmý díl režírovat sám. Pokud tohle nevyjde (jakože nevyjde), nahodil na svůj Facebook jméno Roba Cohena, režiséra jedničky. "Paul (Walker) si vždycky přál, aby se Rob k sérii vrátil. Tohle pohání mou kampaň, aby ten film dostal. Věřím, že by mohl hezky resetovat sérii, vrátit jí k jejím začátkům... závodům. Také by mohl ustát absenci postavy Briana O'Connora, neboť kdysi stál u jejího zrodu."
Dieselova snaha se dá chápat, podle serveru Deadline má nicméně studio Universal dva jiné favority: Ericsona Corea (kameraman úplně prvního Rychle a zběsile, režisér dramatu Nepřemožitelný a očekávaného remaku Bod zlomu) a Louise Leterriera (Kurýr, Souboj Titánů, Utržený ze řetězu).
Obrázek článku