Hlavní kandidát na nového Bonda? Podle posledních zpráv Damian Lewis!

Hlavní kandidát na nového Bonda? Podle posledních zpráv Damian Lewis!
Idris Elba
Tenhle boj jsme v Hollywoodu zažili již několikrát a vždy byla ve hře řada nadějných tváří. Hrát Bonda je privilegium, které sice může herce navěky zaškatulkovat (Nebo si takového Pierce Brosnana spojíte i s jinou rolí?), na druhou stranu si může být jistý tím, že si připíše do filmografie pár hitů.
hlavni-kandidat-na-noveho-bonda-podle-poslednich-zprav-damian-lewis-3
David Beckham
Kolem posledního střídání se točí hned několik silných jmen. Zprvu byl hodně favorizovaný fotbalista David Beckham, tahle stopa ale v posledních týdnech značně vychladla a už se o ní vlastně ani nemluví. Již několik let padají spekulace, že by mohl žezlo převzít Idris Elba, což by znamenalo prvního černého Bonda v historii. Upřímně, ta myšlenka úplně mimo není. Elba má charisma na rozdávání a fyzicky by se v roli Bonda rozhodně neztratil.
hlavni-kandidat-na-noveho-bonda-podle-poslednich-zprav-damian-lewis
Idris Elba
Často zmiňovaným jménem je i Tom Hardy, kterému v poslední době spekulanti přihrávají snad každou roli, jež se bude přeobsazovat. V jeho případě je ale pravděpodobnější, že místo Bonda převezme roli Wolverinea, jehož hodlá Hugh Jackman po letech pustit a právě Hardyho sám doporučil.
hlavni-kandidat-na-noveho-bonda-podle-poslednich-zprav-damian-lewis-2
Tom Hardy
Podle anglického Mirroru je každopádně v tuhle chvíli nejžhavějším kandidátem na nového Bonda Damian Lewis, hvězda Ve jménu vlasti. Věk na to má (je mu 43), je rodilý Londýňan (britské kořeny jsou pro postavu klíčové) a má za sebou bohatou kariéru a nejedno ocenění. Pro roli Bonda by byl bezpochyby zajímavou volbou a mohl by sérii přinést zase něco nového.
hlavni-kandidat-na-noveho-bonda-podle-poslednich-zprav-damian-lewis-1
Damian Lewis
I pokud je opravdu Lewis momentálně top kandidátem studia, ještě to neznamená, že si nového Bonda zahraje. Mimo jiné proto, že pořád může Craig pár filmů natočit. Kdyby ale ne, kdo by ho měl podle vás nahradit?
Obrázek článku